future atomic bomb sau viața după moarte

3

iulie 14, 2019 by admin

plasticul ne-a devenit familiar ( = invaziv). 
afirmația „există plastic“ nu mai are nimic din nevinovăția asertivă inițială, de-acum înseamnă „există viață după moarte“. 
plasticul este viața de după moarte pe care nimeni nu și-o dorește.
pungile de plastic umplute de copii cu aer au forma ciupercii atomice, istoria se repetă în variante la îndemâna celor care nu au altă jucărie, altă formă de distracție
și nici spargerile zgomotoase nu le distrug, ciupercile ăstea rămân la fel de periculoase chiar și cu formele ireversibil lezate.
fâșiile de plastic pot doborî cele mai mari și greu accesibile mamifere, particulele lui ne intră în sânge prin rutina vieții contemporane. conform ultimelor studii, ingeram săptămânal echivalentul unei lingurițe nemetabolizate.
îngroparea sau incinerarea nu produc efecte. plasticul umilește vampirii, nu are lăcomie, omoară fără să ceară nimic în schimb, egal mereu cu sine în consistență și culoare. plasticul umilește conceptul divinității omniprezente.
plasticul umilește focarele de incendiu din orice peisaj apocaliptic.
plasticul redefinește categoria monstruosului fără componenta horror a imaginației. 

plasticul este corelativul obiectiv al cuvintelor care, odată aruncate, nu mai pot fi retrase. the done that can not be undone.
U.E. has decided to ban plastic bottles (exilul este o noțiune inventată de și pentru oameni). We need more accuracy of terms for the effectiveness of this environmental emergency: to do away with, to get rid of, to eliminate.
plasticul trebuie oprit înainte de faza de producție. anticoncepție la scară planetară. 
întreruperea spontană a liniei de producție nu ajută cu nimic, asta e definiția avortului, imposibil de implementat în lumea anorganică, străină de automutilare.
avortul este opțiunea organismului feminin, nepregătit pentru multiplicare, așa cum mama natură nu a fost pregătită pentru consecințele dezvoltării noastre durabile.


3 comments »

  1. white noise spune:

    „Life in plastic, it’s fantastic” , asa zicea o melodie la modă (tot un fel de plastic și ea)

  2. white noise spune:

    imi pare rău că nu pot șterge comentariul anterior

  3. admin spune:

    Mie, nu, a venit mănușă plasticului. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

iulie 2024
L Ma Mi J V S D
« mart.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Comentarii recente