cameragirl

0

ianuarie 9, 2018 by admin

Echipa, ambiţia,  vremurile şi oportunităţile sunt extrem de mari, trebuie doar să apeşi pe pedala de acceleraţie, chiar dacă limbajul încă ţine cu masele.

în lume există în jur de 20 de femei dirijor. dicţionarul nostru nu dă semne că ar ceda uşor din machismul istoric în faţa unei minorităţi elitiste.

într-un viitor incert, va deveni totuşi permeabil la femininele încă inexistente ale unor meserii considerate capricii sau orgolii feministe

camerawoman există în Miriam Webster şi în varianta Oxford. putem prelua ce e bun în Europa, nu doar cuvinte nepotrivite sau prea avansate pentru ritmul nostru de evoluţie. noi dăm la schimb meserii.

pentru dirijor, nu am o alternativă feminină care să sune bine. va dura până ce lingviştii se vor pune de acord.

fenomenele meteorice de tip blockbuster – Catwoman, Wonderwoman – nu se iau în considerare.

denumirea trebuie să ţină cont de context sau nuanţe precum statutul şi vârsta: cameralady sau cameragirl

fata mi-a atras atenţia tocmai fiindcă nu e subiect de reportaj sau interviu, face parte din staff-ul tehnic care nu trebuie să se vadă pe ecran, nici măcar din profil; păşeşte precaut înapoi, cu aparatul de filmat pe umărul drept, pentru a menţine stabile distanţa şi cadrul cu reporterul şi un tânăr antreprenor. amândoi înaintează spre ea (convenţional spre noi, privitorii)

pe aleea unui parc bucureştean.

are pantaloni skinny albi, ghete biker, o bluză maletă verde smarald, păr bogat şi paşi de felină care îşi menajează prada. reporterul şi cel intervievat nu se uită deloc la camera(girl), oare cum rezistă. trebuie să-ţi doreşti să vezi oamenii şi potenţialul din ei, mai ales când sunt în plină acțiune, sub nasul tău. potenţial înseamnă să ai mai mult decât arăţi. fata arată superb. nimeni nu poate se compromite în prezenţa unei frumuseţi.

oare ea e atentă doar la calitatea imaginii pe care o înregistrează sau ciulește urechea la reţetele de succes împărtăşite live de tânărul antreprenor?

Am înţeles că nu mai e timp de aşteptare. Nu le poţi avea pe toate. Cel mai greu lucru este să nu te crezi superior celorlaţi din iluzia succesului şi a puterii financiare. O idee nu reprezintă decât 5% din afacerea în sine; felul cum o validezi, cum îţi faci proiectul şi echipa îţi ia cel mai mult timp şi efort.

Ea nu face echipă cu alte fete, ca în videoclipul lui Robbie Williams, cu cameragirls roind în jurul lui în haine negre, în briza rece a unei plaje din emisfera nordică. dar Robbie e nascisism pur, iar ele, o figuraţie. de asta îşi şi permite el să spună cât de frumoasă e viaţa şi cât de puternic se simte.


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

decembrie 2023
L Ma Mi J V S D
« mart.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Comentarii recente